JoukoSilvennoinen

Suomi 20 vuotta EU:ssa

 

Nyt kulunut 20 vuotti ja yksi päivä kun liityimme eu:hun, ja uutisoinnin mukaan suurin saavutus tällä ajalla on ollut "sukupuolineutraali"avioliitolaki.

Mitäkähän saadaan seuraavan kahdenkymmenen vuoden aikana, ei kyllä huonompaa aihetta näin Äitienpäivälle vois valita, muutta kun miettii kuka on äiti niin mielestäni asiaa ei voi ohittaa miettimättä äitiyttä.

Eikä myöskään näitä vuosia eu:ssa kuinka meille myytiin tätä paratiisia josta ei voi edes erota vai voiko,Ruotsi ja Norja pohjoismaista on säilyttäneet valuuttansa ja pohjoismaisen hyvinvoinnin, me saimme pahoinvoinnin ja euron.

Tähän loppuun vielä kauhuskenaario, pikku uutinen oli teeveessä korot on lähteneet nousuun, miten käy jos ne nousee viisi prosenttia, valtion velalle se tekee muutaman mijardin, asuntovelalliselle esim.300,000€ lainalle  huh 15,000€ ja huh.Sanookaahan mistä valtio raapii korkorahat, olen muuloinkin veikannu että eläkerahastot on liipasimella.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

Se on hassunhauskaa miten sekaisilla perusteilla koitetaan julistaa omaa sanomaa. Korot eivät ole kertaakaan olleet niin korkealla nyt unionin aikana kuin mitä ne pahimmillaan markka-aikaan olivat. Omat muistikuvani kattavat aina 60-luvulta euron käyttöönottoon. Oletkos halukas maksamaan vahingonkorvauksia kaikille niille kansalaisillemme jotka noista markka-aikaisista koroista kärsivät?

Oman valuutan Ruotsissa ja Norjassa tasa-arvoinen avioliitto on hieman enemmän arkipäivää eikä mikään jeesustelun aihe.

Jouko Silvennoinen

En sanonutkaan että koror on samaa luokkaa kuin markka aikana mutta ovat nousussa.olen osani korkeista koroista maksanut toivon vaan ettei sinunkin tarvitse maksaa, vai pappa betaala teilläkin
Ja vertaappa naapurimaiden hyvinvointia meihin ei tarvi jeesustella.

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

Kyllä mä olen maksanut korkoni itse markka-aikaan, ja edelleen kiinnostaa tietää kenen taskuun ne rahat meni. Joku kusetti meitä ja kovaa.

Hyvinvointi Suomessa taas on suhtkoht samalla tasolla läntisten naapurien kanssa ellet sitten halua verrata oman valuutan ja itsenäisen korkopolitiikan itänaapuriin.
Tietty jos kateus on se motiivi joka ihmistä pitää liikkeellä niin sitten mikään ei riitä. Jollain menee aina paremmin, eikös ole kamalaa?

Jouko Silvennoinen

Ei pätkän vertaa haittaa jos jollakin menee paremmin,ja ihan varmaa on että suurinpa piirtein samaset oliargit kusettaa yhtä lujaa nyt kuin markka aikana, ehkä sillä erolla että nyt on mukana myös eu oliargit, aikai sekään ole kamalaa.

Toimituksen poiminnat